Nu.nl meeste waardevolle nieuwssite

De Nederlanders die op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws, die kiezen in grote getalen voor Nu.nl. Deze bekende nieuwssite zou volgens Frankwatching de meest waardevolle nieuwssite van dit moment zijn. Een gemiddeld bericht kent op deze website een waarde van 885 euro, dit is gebleken uit onderzoek uit een analyse van de PR-waarde en de functionaliteit van de social media.

Het verschil tussen de overige nieuwssites en Nu.nl zou erg groot zijn op dit moment. Bekende nieuwsbronnen zoals het AD en de Telegraaf zouden niet eens in de buurt komen van het bereik van Nu.nl. Op het gebied van technologie is de website Tweakers.net momenteel lijstaanvoerder.

Top 5 waardevolste nieuwswebsites

Met stip op nummer staat Nu.nl met een waarde van 885 euro per bericht. Op nummer twee staat Telegraaf.nl met een waarde van 464 euro, deze website wordt op de voet gevolgd door AD.nl met 451 euro per bericht. MSN.nl staat op de vierde plek met 223 euro en op de vijfde plaats staat RTLnieuws.nl met 186 euro per bericht.

Wat maakt Nu.nl zo bijzonder?

Nu.nl is bij menig internetgebruiker een vaste website, meerdere bezoeken per dag is geen uitzondering. De website staat bekend om het razendsnel naar buiten brengen van het laatste nieuws, maar ook om zijn live blogs. Nieuwsberichten worden onderverdeeld in diverse categorieën, waardoor de site erg overzichtelijk is. Binnen één oogopslag zie jij het meest recente nieuws in sport, entertainment, politiek en vele andere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.