Top 3: Nieuws applicaties

Tegenwoordig is het ontzettend gemakkelijk om ten alle tijden op de hoogte te zijn van het laatste nieuws. Dankzij de smartphones kan jij via diverse nieuws applicaties als eerste het nieuwste nieuws lezen. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om door middel van push-berichten altijd als eerste op de hoogte te zijn, zowel thuis als onderweg. Hieronder hebben wij de populairste nieuws apps op een rijtje gezet:

AD app

Het Algemeen Dagblad is een van de bekendste kranten in Nederland. Maar dit mediakanaal beschikt ook over een eigen applicatie, welke kortgeleden helemaal is vernieuwd. De snelle AD app levert nieuws uit het binnenland, buitenland en zelfs regionaal nieuws. Hierdoor mag deze applicatie worden bestempeld als één van de meest complete nieuws apps. De AD applicatie kan gratis worden gedownload in de App Store en de Google Play Store.

Volkskrant app

De Volkskrant kan ook zeker niet achterblijven en biedt ook een prachtige mobiele app aan. De Volkskrant app is specialiseert in het nieuws binnen Nederland en buitenland. Daarnaast is het bij deze krant ook mogelijk om interessante nieuwsachtergronden te lezen.

Nu.nl app

Voor het laatste nieuws gaan de meeste smartphone gebruikers naar de website Nu.nl, maar jij kan nu ook de app van dit nieuws platform downloaden. Nu.nl staat bekend om korte, maar gerichte nieuwsberichten. Alle nieuwsberichten worden bij Nu.nl in bepaalde dossiers bewaard, wat voor meer overzicht zorgt. Daarnaast zijn er bij bepaalde gebeurtenissen en evenementen ook live blogs te volgen, welke de lezers van minuut tot minuut op de hoogte houden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.